top of page

Jaké Demeter potraviny na Váš stůl?

Jak víte, značka Demeter zastřešuje produkty, té nejvyšší kvality. Produkty, které jsou nejen vytvořeny ve spolupráci s přírodou a s respektem k ní, ale také potraviny, které skutečně chutnají! Zelenina, ovoce, mléčné výrobky i chléb, které jsou nabízeny na našem trhu, tuto základní charakteristiku bohužel často vůbec nemají! Vypadají sice perfektně ale nevoní a chutnají mdle.

Naštěstí funguje řada místních farem, u kterých lze zdravé, chutné a energeticky bohaté produkty pořídit. Některé z nich dokonce pracují biodynamicky i když nejsou certifikované.

Jsme si vědomi, že se na českém a slovenském trhu chybí dostatečná nabídka Demeter produktů a pracujeme na tom, aby se v dohledné době situace zlepšila.


Potřebovali bychom ale zpětnou vazbu od Vás. Zajímalo by nás, zda byste měli o Demeter produkty zájem, zda byste jim dali při Vašem nákupu přednost, co byste nejraději nakupovali, kde a kolik byste za vyšší kvalitu byli ochotni utratit.


Připravili jsme pro tento účel krátký dotazník a byly bychom moc rádi, kdybyste mohli na přiložených pět krátkých otázek odpovědět.

Děkujeme!

71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page