top of page

Biodynamický seminář s Vincentem Massonem

Aktualizováno: 18. 3.

Demeter CS ve spolupráci s vinařstvím Vinné sklepy Kutná hora připravil na konec března skutečnou biodynamickou bombu. Pozvali jsme jednoho z nejvýznamnějších biodynamických expertů současnosti Vincenta Massona z Francie.



Vincent, majitel Biodynamie Services https://www.biodynamie-services.fr/en/, je jedním z největších producentů biodynamických preparátů na světě. Pokračuje v práci na popularizaci biodynamiky, kterou započal jeho otec Pierre Masson a v současně době je jedním z nejzkušenějších lektorů v této oblasti. Jeho přístup k biodynamickým postupům a práci s preparáty je čistě pragmatický. Praktické příklady, osobní pozorování i výsledky odborných studií potvrzující účinnost biodynamických metod nebudou v jeho přednášce jistě chybět.


Vincent je praktik. Každý, kdo chce skutečně porozumět biodynamickým preparátům a uplatnit tyto znalosti v praxi, je u Vincenta Massona v těch nejlepších rukou.


Kurz pořádáme v rámci dne otevřených dveří vinařství Vinné sklepy Kutná hora v prostorách kláštera sv. Voršily v Kutné Hoře a to 27. a 28. března 2024. Začátek semináře bude ve čtvrtek 27. března 2024 od 10:00.


Pozor!! Na seminář je nutné se přihlásit.

Vaše přihlášky prosím posílejte na petr.javurek@vinokutnahora.cz


Pro farmy s platným Demeter certifikátem se účast na tomto semináři bere jako splnění podmínky následného vzdělávání pro rok 2024. Účastníkům bude vystaven účastnický list, který budou moci využít jako doklad při následné Demeter kontrole.  

123 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page